Tietoja minusta

Olen Helsinkiläinen sosionomi (yamk) ja olen /referenssit työskennellyt sosiaalialalla puoli vuosisataa. Työnohjaaja-koulutuksen lisäksi minulla on kouluttajakoulutus sekä ryhmänohjaamisen taidot.

Työpolkuni on kulkenut kriisityön kautta kehittäjän sekä kouluttajan tehtäviin ja päätynyt yrittäjyyteen työnohjaajana, valmentajana ja työyhteisökouluttajana.

Jokaisella työtehtävällä ja työyhteisöllä on ollut oma oppinsa ja merkityksensä tämän päivän työhöni. Työnohjaajan ja valmentajan tehtävissä olen työskennellyt vuosia yksilöiden ja ryhmien kanssa, kohderyhmänä sekä esimiehet, työtiimit ja -yhteisöt että vapaaehtoistoimijat.

Asiakassuhteita minulla on ollut kunta-, yritys- ja järjestösektorilta. Työtavassani on keskeistä asiakkaan kuuleminen. Yrittäjänä on mahdollisuus muokata palvelua tilaajan tarpeita vastaavaksi.

Koen onnistumista työssäni kun palveluni on synnyttänyt sekä oivallusta että lisännyt osaamista. Iloitsen siitä, että tuotetarjotin rikastuu jokaisen toimeksiannon myötä. Oman ajattelun uusiutuminen on minulle tärkeää. Pidän jatkuvaa kouluttautumista ammatillisen kehittymisen edellytyksenä, tapana säilyttää innostus ja tutkiva ote omaan työhön.

Lue lisää koulutustaustastani, luentotilaisuuksistani sekä tutustu minkälaisia asiakkaita minulla on ollut. Tutustu myös LinkedIn-profiilini: https://fi.linkedin.com/in/riittamykkanenhanninen

Toimitilani sijaisevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Töölössä.

Ota yhteyttä niin voimme keskustella kuinka voisin auttaa sinua tai työyhteisöäsi!