Tarjoamani palvelut

Tarjoan työnohjausta, valmennusta ja koulutuksia erityisesti sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijöille. Tukea esimiestyön kysymyksiin voi saada yksilöohjauksessa tai ryhmissä.

Olen vetänyt johtoryhmien ryhmätyönohjauksia ja kehittämispäiviä. Työyhteisövalmennuksissa voidaan keskittyä työyhteisön toimivuuteen, vuorovaikutustapoihin tai käytettäviin työmenetelmiin.

Kehittämishankkeiden suunnittelu ja toteutus aktivoi työryhmiä oman ammattitaitonsa ja kokemuksensa hyödyntämisessä yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi.

Koulutuksia ja räätälöityjä luentoja minulta on tilattu tunnin luennosta kuukausia kestäviin koulutusprosesseihin. Koulutan yliopistoissa, yksityisissä organisaatioissa, järjestöissä ja erilaisissa seminaareissa ja tapahtumissa. Osallistujia koulutuksissa on ollut muutamasta henkilöstä useampaan sataan henkilöön.

Myös vapaaehtoistyön koulutukset ja työnohjaukset kuuluvat palveluihini.

Työvuodet eroauttamisen kehittäjänä ovat vahvistaneet uskoani tuen ja avun merkityksestä. Tarjoan koulutuksia aiheesta ammattilaisille sekä keskustelua-apua henkilöasiakkaille, myös iltaisin.

Lue lisää tarjoamistani palveluista vasemman valikon kautta.