Apua erovanhemmille

Olen tehnyt vuosia töitä kehittäen palvelua eron jälkeisen vanhemmuuden tukemiseen ja kohdannut paljon vanhempia, jotka ovat huolissaan lastensa selviämisestä vanhempien erotessa.

Pidän merkittävänä, että vanhemmilla on mahdollisuus keskustella ulkopuolisen ammattilaisen kanssa voidakseen rakentaa elämää eron jälkeen lasten näkökulma huomioiden.

Selvittämättömät ristiriidat ja vanhempien riitely ovat riski lapsen kehitykselle ja siksi vanhemmilla tulee olla mahdollisuus saada tukea erokriisinsä työstämiseen. Minulla on myönteisiä kokemuksia sovittelutyöstä tilanteessa, jossa vanhempien keskusteluyhteys on katkennut eikä kahdenvälinen kommunikointi toteudu toivotulla tavalla.

Tarjoan eroa pohtiville ja eronneille vanhemmille mahdollisuuden keskustella yksin tai yhdessä eroon ja vanhemmuuteen liittyvistä kysymyksistä.

Vanhemmuus kahden kodin välillä -valmennusta voi hakea yksin tai yhdessä toisen vanhemman kanssa. Joskus yksi tapaaminen riittää ja joskus on tarkoituksenmukaista jatkaa keskustelua useamman kerran.

Monesti vanhemmilla on erilainen näkemys vanhemmuuden järjestelyistä eron jälkeen ja myös konfliktitilanteissa voidaan hakea sovinnollista ratkaisua ulkopuolisen ammattilaisen ohjatessa keskustelua.

Työtilani sijaitsevat Helsingin Töölössä ja ilta-aikoja on tarjolla keskiviikkona ja torstaina.

Järjestän myös Vanhemmuus kahden kodin välillä - vertaistukiryhmiä, jotka kokoontuvat viikoittain kuuden viikon ajan.

Seuraavan ryhmän käynnistymisestä löydät tiedon Ajankohtaista -palstalta, heti kun aika tarkentuu. Mikäli olet kiinnostunut ryhmästä, voit jättää minulle viestin niin otan sinuun yhteyttä kun seuraavan ryhmän käynnistyminen varmistuu.